Basté veu complicada l'oficialitat de les seleccions catalanes a curt termini


  • Comparteix:

El periodista esportiu Jordi Basté veu molt difícil l'oficialitat de les seleccions catalanes a curt termini. En una xerrada a l'Espai Terra Dolça, el presentador del programa de Rac-1 'Tu diràs' també ha denunciat que els partits amistosos de Catalunya són 'actes electoralistes'.

Segons Basté, els partits amistosos de seleccions catalanes també s'han convertit en 'partits de costellada'. Basté considera que una de les solucions passa perquè Catalunya disputi uns jocs de les nacions sense estat i que els mitjans de comunicació hi donin suport.

Escoltem Jordi Basté.

Jordi Basté

Sóc dels pocs que estic a favor de jugar els jocs de les nacions sense estat perquè com a mínim jugarem alguna competició oficial.


Basté també ha parlat del paper dels esportistes en el procés per aconseguir l'oficialitat de les seleccions. Segons el periodista, els professionals no han d'assumir cap responsabilitat mentre no tinguin una possibilitat real d'escollir entre dos combinats nacionals.

Jordi Basté

Als esportistes no els podem posar en la tesitura d'escollir quan no hi ha possibilitat d'escollir. Amb els esportistes no podem exterioritzar les nostres frustracions.


Segons Basté, un dels factors determinants pel lent avanç de les seleccions catalanes és que 'al PSC no s'ho creuen'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.