L'historiador local Domènec Miquel serà el pregoner de la Festa de Tardor d'enguany


  • Comparteix:

L'historiador local Domènec Miquel serà el pregoner de la Festa de Tardor d'enguany. Les tertúlies, les cercaviles, les corals, els balls i les paradetes animaran la vida cultural de Sant Cugat els propers 8, 9 i 10 de novembre.

El pregó de l'historiador santcugatenc Domènec Miquel obrirà aquesta nova edició de la Festa de la Tardor, que enguany torna als voltants del Monestir. Després, el mateix dijous 8, un debat a la Casa de Cultura reflexionarà sobre la participació ciutadana. El portaveu de l'Assemblea d'Entitats José Manuel Casteleiro, ens destaca un parell d'actes:

José Manuel Casteleiro

Les principals activitats que s'han plantejat són el debat i la construcció d'una pancarta per part dels nens


Divendres serà el torn d'una cercavila i d'un concert de jazz. I el dissabte la música tradicional catalana, la coral infantil del Monestir i els castellers seran els encarregats d'animar els carrers de la nostra ciutat. L'ampli ventall d'actes serà possible gràcies a la implicació de 58 entitat. Per algunes serà la primera vegada. José Manuel Casteleiro ens diu quines són:

José Manuel Casteleiro

Hi ha quatre o cinc entitats noves que s'han incorporat a la festa


El lliurament del premi al cartell guanyador i el dinar de les entitats el dissabte 10 al passeig dels Plataners tancaran la Festa de la Tardor fins l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.