El Gremi d'Hostaleria reclama tancar més tard les terrasses de bars


  • Comparteix:

El Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat critica que l'horari de tancament de les terrasses de bars i restaurants sigui a les deu de la nit. Els hostalers consideren que l'ordenança no s'ajusta a les necessitats reals de la ciutat ni als interessos dels restauradors i reclama diàleg amb els veïns i l'Ajuntament per trobar-hi solucions.

El Gremi d'Hostaleria ha enviat una carta a l'alcalde electe, Lluís Recoder, on demana que l'ordenança municipal que regula els horaris dels locals d'oci de la ciutat es modifiqui.

La vocal del gremi, Iolanda Muñoz, ha subratllat que, d'aquests comerços, en viuen moltes famílies i, per això, és necessari un diàleg entre veïns i comerciants.

Iolanda Múñoz

El que voldríem és arribar a un diàleg. Si hi ha problemes volem intentar solucionar-los entre tots perquè tothom és client potencial nostre.


Els restauradors consideren que l'ordenança representa un clar 'desavantatge' per a bars i restaurants a l'hora de competir amb altres poblacions del costat.

Per la seva banda, l'alcalde electe, Lluís Recoder, ha explicat que es tracta de trobar el punt d'equilibri entre les necessitats dels dos sectors.

Lluís Recoder

Hem de mirar de trobar el punt d'equilibri entre la gent que vol dormir i la demanda dels restauradors d'obrir fins més tard les terrasses d'estiu.


El Gremi d'Hostaleria alerta que aquest tipus d'ordenances municipals poden afectar els interessos laborals i creen situacions d'inestabilitat en la base empresarial.

El sector de l'hostaleria a la nostra ciutat té més de 300 negocis i genera més de 2.000 llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.