Neix un grup de suport per a famílies adoptives


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc acull un nou grup de suport i assessorament a les famílies adoptives. El col·lectiu, creat a partir de trobades casuals al programa 'Pares i nins' de Ràdio Sant Cugat, compta amb la participació d'una psicòloga i es reuneix cada quinze dies.

El grup tracta temes proposats pels mateixos pares. D'aquesta manera, posen en comú les inquietuds i les dificultats que es troben les famílies adoptives. La psicòloga experta en adopcions, Concepció Moya, assessora els pares sobre com actuar en els diferents àmbits de la vida dels nens.

Moya explica quins són els dubtes més freqüents de les famílies.

Concepció Moya

Els dubtes habituals són com aconseguir una bona viculació amb els nens, com detectar les seves necessitats i la comunicació amb la família.


El grup està obert a noves famílies que hi vulguin participar. Els pares es reuneixen quinzenalment els dimecres al vespre a l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.