Queixes al mercat de Torreblanca per la no-senyalització d'alguns preus


  • Comparteix:

Clients del mercat municipal de Torreblanca denuncien que algunes parades no indiquen els preus dels seus productes. Els venedors atribueixen la situació a la manca d'un responsable municipal del mercat des de fa més de 20 anys. L'Ajuntament ha anunciat que enviarà un inspector per estudiar les possibles infraccions.

El consistori ha decidit enviar un inspector municipal al mercat a causa de les queixes d'alguns dels clients per la manca de senyalització del preu dels productes. L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) rep almenys dues queixes per aquest motiu cada any.

Els usuaris del mercat lamenten haver de preguntar els preus d'alguns productes que no estan especificats, tot i que no se senten estafats.

Clients mercat

Cal preguntar alguns preus. / Algun potser no hi és, però passa a tots els mercats. / M'empipa haver de preguntar el preu. / M'agradaria veure el preu del que compres.


De la seva banda, els venedors admeten la situació, tot i que asseguren que es podria evitar si existís un director del mercat que es fes responsable de les mancances de l'equipament municipal.

El president de la junta del mercat de Torreblanca, Marc Vinyals, ha aclarit la postura dels venedors.

Marc Vinyals

Els venedors no entenem per què hi ha gent que no posa cartells. Cal una persona responsable que faci complir les normes.


Ràdio Sant Cugat ha comprovat que entre cinc o sis comerços de la vintena de parades del mercat no indiquen els preus dels seus productes. La llei obliga a marcar de forma visible el preu dels productes. La infracció d'aquesta obligació és sancionable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.