El CEIP La Floresta reclama la insonorització del menjador promesa fa dos anys


  • Comparteix:

La direcció del CEIP La Floresta insisteix en la urgència d'insonoritzar el menjador de primària i recorda que, si les obres no es fan aquest estiu, els alumnes hauran de patir el soroll nou mesos més. L'Ajuntament reitera que les obres no són competència seva i aconsella a l'AMPA de l'escola anar a reclamar a la Generalitat.

Ja fa dos anys que la direcció i l'AMPA del CEIP La Floresta reclamen l'aïllament acústic del menjador dels nens de primària. Com aquestes obres encara no han estat assumides ni per l'Ajuntament ni pel departament d'Educació de la Generalitat, més de 300 nens pateixen sorolls que arriben als 85 decibels.

La tinenta d'alcalde d'Educació en funcions, Àngels Solé, explicava en el programa 'Pares i Nins' d'aquesta emissora la postura de l'Ajuntament.

Àngels Solé

Davant la indiferència del departament vam assumir en solitari l'aïllament del menjador infantil, amb el compromís del departament que aquest any farien l'aïllament del menjadors dels grans.


Solé ha recomanat a la direcció del centre fer arribar les seves queixes al departament d'Educació de la Generalitat, que és qui té la competència. Tot i això, el centre assegura que la Generalitat s'excusa dient que són obres de manteniment i, per tant, competència de l'Ajuntament.

Ho explica el director del CEIP La Floresta, José Manuel Casteleiro.

José Manuel Casteleiro

L'Ajuntament sembla que està fent algun pas endavant però això depèn dels acords entre administracions. La resposta és que és una obra que correspon a l'Ajuntament per qüestions de manteniment.


L'Ajuntament ja va assumir les despeses de l'aïllament acústic del menjador infantil del centre, tot i considerar que els 13.000 euros que va costar eren competència de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.