Antoni Aguilera deixa la presidència de Creu Roja Sant Cugat-Rubí amb una valoració 'enormement' positiva

Societat

Publicat el 9/jun/07 per Mar Castro

El president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Antoni Aguilera, deixarà enguany de treballar al capdavant de la seu local de l'entitat. Aguilera deixa el càrrec amb un bon sabor de boca i amb una valoració 'enormement' positiva.

En el marc del sopar benèfic que Creu Roja de Sant Cugat-Rubí organitza anualment, el president de l'entitat a la nostra ciutat, Antoni Aguilera, ha anunciat que deixarà el càrrec aquest any.

Aguilera s'acomiada de la seu local de Creu Roja amb un balanç molt positiu. El fins ara president local explica l'acció més important que s'ha fet des de l'entitat local en els 18 anys que ha estat al capdavant de l'associació.

Antoni Aguilera

Adaptar-se al canvi que patia la societat. Això ha estat importantíssim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha destacat la 'gran' feina que ha fet Antoni Aguilera al capdavant de la seu local de Creu Roja. Segons Recoder la Creu Roja sempre ha estat molt arrelada a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Antoni Aguilera ha fet una gran feina i Creu Roja a la nostra ciutat fa una feina molt viva i sempre ha estat molt arrelada entre la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Antoni Aguilera però no deixarà d'estar lligat a Creu Roja perquè continuarà com a vicepresident de l'entitat a Catalunya.

Al sopar benèfic, que enguany s'ha fet als jardins del restaurant Can Cabassa, han assistit un total de 200 persones.