La web de Ràdio Sant Cugat s'adapta per als formats PDA i mòbils


  • Comparteix:

La web de Ràdio Sant Cugat ja es pot consultar en versió per agenda electrònica i telèfon mòbil. Amb aquest nou servei, l'emissora municipal continua apostant per les noves tecnologies per facilitar la difusió d'informació en tots els formats possibles.

A partir d'aquest dimecres, la web de la Ràdio Sant Cugat ja es pot consultar amb un telèfon mòbil amb connexió a Internet i amb les agendes electròniques tipus PDA. Aquesta nova versió de la web de la ràdio municipal integra tots els serveis disponibles a través d'Internet i totes les informacions de les webs radiosantcugat.cat i esportenmarxa.cat.

El director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, explica l'objectiu d'aquest nou servei.

Xavier Fornells

Considerem que la tecnologia juga a favor nostre. Internet és la tecnologia més global i la més local. La idea es distribuir els productes en els màxims canals disponibles.


Des de la web de Ràdio Sant Cugat es poden consultar totes les notícies, així com escoltar l'emissora en directe i cercar informacions d'arxiu. A més, l'espai web disposa de serveis de subscripció per correu electrònic, un servei 'wap' per a mòbils i, ara, el nou format per PDA i mòbils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.