L'onzè CEIP inciarà el curs amb alumnes d'un escola pendent de construir


  • Comparteix:

L'onzè CEIP entrarà en funcionament el curs vinent amb quatre grups de P3 i una línia de P4. Dos dels grups de tres anys corresponen als alumnes que haurà d'acollir el futur dotzè CEIP de la ciutat. La Generalitat ja s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament per obtenir la cessió dels terrenys i començar a planificar el projecte de la nova escola, que seria una realitat d'aquí a dos cursos.

El departament d'Educació ha detectat un increment 'inesperat' d'alumnes de tres anys en la preinscripció escolar d'enguany. Per aquest motiu, una cinquantena d'alumnes més dels previstos inicialment s'incorporaran a l'onzè CEIP, que s'està construint a tocar de l'Escola d'Arquitectura, tot i que estaran adscrits al futur dotzè CEIP del municipi, que encara no està projectat.

Ho explica la delegada dels serveis territorials d'Educació de la Generalitat, Anna Riuró.

Anna Riuró

Hem detectat la preinscripció de 50 alumnes que no estaven previstos. Per aquest motiu hem decidit que siguin atesos a l'onzena escola.


El departament d'Educació ja ha començat les converses amb l'Ajuntament per obtenir la cessió de terrenys municipals on construir la futura dotzena escola.

Anna Riuró

Estem esperant i pendents dels terrenys. Ja hem fet la petició formal a l'Ajuntament. Quan tinguem el solar podrem entrar ja en projecte i planificació.


La Generalitat ha assegurat que, quan la nova escola estigui construïda i els alumnes hagin de canviar de centre, això no suposarà cap problema ja que els dos centres quedaran ubicats en la mateixa àrea geogràfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.