La continuïtat marca la campanya contra els incendis d'aquest estiu


  • Comparteix:

Un cotxe s'incorpora als recursos de l'ADF

Un cotxe s'incorpora als recursos de l'ADF

Sant Cugat aposta per la continuïtat en la lluita contra els incendis. Un nou vehicle per l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i l'obertura de franges de protecció a les Planes i la Floresta són les principals novetats de la nova campanya de prevenció. Les pluges d'aquesta primavera fan preveure que aquest estiu no hi haurà grans incendis.

Amb el lema 'Protegim el bosc dels incendis', l'Ajuntament vol conscienciar els santcugatencs que no baixin la guàrdia davant del foc. Per això, juntament amb les forces de seguretat, fa una crida a la precaució sobretot ara que s'apropa la revetlla de Sant Joan. Gràcies a les pluges als boscos no hi ha combustible petit i mitjà, però encara hi ha sequera de grans troncs.

El cap del parc de bombers de Rubí-Sant Cugat, Jordi Pallejà, creu que les pluges de primavera faran que la campanya sigui millor del que s'havia previst.

Jordi Pallejà

No ha plogut tant sinó que s'ha concentrat més el maig i el juny. Però això ha permès que la temporada es presenti normal.


Entre les novetats d'enguany, l'Ajuntament ha reforçat les dotacions de l'ADF amb un nou vehicle lleuger amb dipòsit i bomba d'aigua que permetrà fer una primera intervenció en cas d'incendi.

Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient en funcions, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Les principals novetats són el nou vehicle de l'ADF i les franges de protecció de les Planes i la Floresta.


El parc de bombers d'estiu de Can Ribes, a la Rabassada, estarà obert durant tota la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.