Obre les portes el Centre Obert de la Floresta


  • Comparteix:

El Centre Obert de la Floresta s'ha inaugurat aquest dimarts amb prop de dos mesos de retard. El centre treballarà conjuntament amb les escoles per ajudar infants amb dificultats educatives.

Les instal·lacions del Centre Obert disposen de tres sales polivalents destinades a tallers, dos lavabos adaptats per a persones disminuïdes, un magatzem, un despatx i una cuina. El nou equipament té una farmaciola que donarà servei tant al Centre Obert com a la piscina.

L'equipament és el segon d'aquestes característiques que es posa en funcionament a la ciutat. El primer funciona des de fa set anys a la plaça del Rei. El Centre Obert de la Floresta oferirà els serveis de tres educadors que atendran nens amb edats d'entre els 6 i els 12 anys que tinguin dificultats d'aprenentatge.

Ho explica l'alcalde en funcions, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És un recurs educatiu que posa la ciutat a disposició dels educadors per treballar amb nens d'entre 6 i 12 anys amb dificultat d'aprenentatge.


Les instal·lacions de l'equipament posen gran atenció en la seguretat amb protecció a les portes per evitar que els infants es puguin enganxar els dits amb les portes. La posada en funcionament del Centre Obert ha comptat amb la col·laboració del CEIP La Floresta, de les entitats locals i del club de futbol sala Olympic La Floresta.

Escoltem el regidor de Sanitat i Serveis Socials en funcions, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

La Floresta era on creiem que valia més la pena apostar amb un nou equipament per tirar endavant aquest projecte.


El retard en l'obertura del centre s'ha degut, segons Tomàs, a contratemps en l'arranjament dels espais i la dificultat de compaginar les obres amb la temporada de bany de la piscina municipal de la Floresta. El Centre Obert estarà operatiu al 100% a partir de l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.