La productora municipal Cugat.cat presenta els seus continguts audiovisuals


  • Comparteix:

Imatge d'alguns dels integrants de la productora

Imatge d'alguns dels integrants de la productora

Un informatiu setmanal d'actualitat, un programa amb imatges aèries de la ciutat i un espai sobre el Teatre-Auditori seran alguns dels continguts televisius de la nova productora audiovisual Cugat.cat. Coincidint amb el 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat, la productora municipal s'ha presentat en societat per acostar-se al màxim a la ciutadania.

Ràdio Sant Cugat ha aprofitat la celebració dels seus 25 anys d'història per seguir mirant cap al futur. Coincidint amb la commemoració, els responsables de l'emissora han presentat la productora audiovisual Cugat.cat. La nova divisió de l'OAMCIC pretén ampliar l'oferta informativa de proximitat que ja s'ofereix amb nous formats televisius que es difondran a través de diferents canals com el futur portal d'Internet Cugat.cat.

El coordinador general de l'OAMCIC, Xavier Fornells, destaca el repte que suposa per a l'emissora la reconversió multimèdia.

Xavier Fornells

Convertir una ràdio històrica en una productora multimèdia és un repte molt important. La part audiovisual constarà de programes a la carta al nou portal d'Internet.


Un informatiu setmanal titulat 'Sant Cugat Actual', el programa 'Vol d'ocell' amb imatges de Sant Cugat des de l'aire, l'espai 'L'espectacle' sobre el Teatre-Auditori, 'Busquem l'ambient' amb iniciatives mediambientals i 'Memòries de Sant Cugat' seran els primers programes que es posaran en funcionament.

La responsable de la productora Cugat.cat, Mònica Lablanca, destaca l'ambició de l'aposta audiovisual.

Mònica Lablanca

Decidir fer sis programes és una aposta molt forta. Tenim molts programes preparats per donar uns continguts de qualitat i ser un mitjà de referència.


Per veure els programes, la ciutadania podrà triar entre diferents canals. Els espais s'emetran al nou portal d'Internet, al futur canal de la TDT Vallès Sud, a la Xarxa Local de Televisions i a Televisió Sant Cugat.

La intenció és que el portal es posi en funcionament passades les vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.