Detingut un presumpte lladre d'objectes de valor a l'autopista AP-7


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'onze furts i un robatori amb violència i intimidació a turistes que circulaven per l'autopista AP-7, que passa per Sant Cugat. El detingut actuava amb un grup d'individus que aturaven cotxes indicant-los una falsa avaria i aprofitaven per sostreure objectes de valor dels vehicles.

Després d'una persecució per l'autopista AP-7 feta per una patrulla de trànsit del sector del Vallès Occidental, els Mossos d'Esquadra van tallar aquest diumenge la C-58 en direcció Terrassa i van interceptar un vehicle de gran cilindrada robat. Tres dels seus quatre ocupants van fugir a peu i un va ser detingut. A més del cotxe sostret, els agents han recuperat altres efectes de valor com targetes de crèdit, diversos documents d'identitat, dues càmeres de fotos i dos telèfons mòbils.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.