El mestre pastisser Josep Maria Roura, de la pastisseria Roura, explica els càlculs de venda per a aquesta revetlla.
Josep Maria Roura
Les coques es fan i es couen el mateix dia. Generalment la gent es va repartint durant tot el dia, però el fet de caure en dissabte farà que la gent vingui a comprar-les dissabte.
De totes les coques que es poden adquirir, els pastissers asseguran que les de més èxit són la de llardons i, sobretot, la de crema.
Escoltem el mestre pastisser Jaume Sàbat de la pastisseria Sàbat.
Jaume Sàbat
La coca de crema és una de les més sol·licitades, la de fruita confitada ja passa de moda.
Enguany, les coques a la nostra ciutat es vendran a un preu de 30 euros el quilo.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.