FGC s'activarà la nit de Sant Joan per evitar incidents a les carreteres


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) donarà servei durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan. Aquesta mesura té l'objectiu d'evitar possibles incidències en una de les nits més conflictives de l'any a les carreteres.

Tal com ha fet en els darrers anys, FGC donarà servei durant tota la nit de la revetlla per garantir que les persones que ho vulguin puguin fer servir el transport públic.

La responsable de comunicació de FGC, Natàlia Albà, explica que la creació del servei nocturn de tren de caps de setmana prové de l'èxit de les nits de cap d'any i de Sant Joan.

Natalia Albà

La bona resposta que hi ha hagut la nit de Sant Joan i de cap d'any dels darrers anys ens ha portat a oferir el servei continuïtat de cap de setmana.


El Metro del Vallès oferirà trens cada 15 minuts a les línies Reina Elisenda i Tibidabo i cada 45 minuts a les linies S1 de Terrassa i S2 de Sabadell. La freqüència de pas entre Barcelona i Sant Cugat serà d'un tren cada 25 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.