La FAV i 100 entitats més reclamen una odontologia gratuïta

Societat

Publicat el 22/jun/07 per Anna Gonzalez

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) se suma a la campanya per una odontologia gratuïta a Catalunya. La iniciativa, que ja té el suport de gairebé 100 entitats, reclama al Servei Català de la Salut que s'ampliï la cobertura sanitària gratuïta a tots els tractaments de manteniment i no només a les extraccions.

En l'àmbit de la medicina odontològica, el Servei Català de la Salut subvenciona només les extraccions de peces dentàries i la radiologia. És per això que prop d'un centenar d'entitats, entre les quals es troba la FAV, reclamen al govern català que inclogui també els tractaments de manteniment com la neteja de boca, l'ortodòncia i les pròtesis, entre d'altres.

El president de la FAV, Manel Sánchez, explica els objectius de la campanya. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Manel Sánchez

Volem que no només siguin les extraccions el que dóna la sanitat pública, sinó que també s'incorporin altres tractaments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La campanya per una odontologia gratuïta a Catalunya compta amb el suport d'altres entitats santcugatenques com el Club Karate de Sant Cugat i el Taller Jeroni de Moragas.