TVE produirà a Sant Cugat una versió de '59 segons'


  • Comparteix:

TVE realitzarà a Sant Cugat una versió catalana del programa d'actualitat '59 segons'. Així ho ha anunciat la directora de l'ens estatal a Catalunya, Montse Abbad, que ha afegit que al setembre es començaran a emetre també les adaptacions de l'espai 'Tinc una pregunta per a vostè'. Abbad ha reconegut que a Sant Cugat s'eliminaran un centenar de llocs de treball per l'aplicació de l'expedient de regulació.

La versió catalana del programa de debat '59 segons' s'estrenarà a la tardor, amb periodistes i contertulis del país. El programa serà independent de l'edició estatal, però els dos espais conviuran a la graella. En una entrevista a 'El Periódico', Abbad ha explicat que ja estan buscant un escenari i un presentador adequats per al format.

D'altra banda, TVE a Catalunya començarà a emetre al setembre l'adaptació de l'espai 'Tinc una pregunta per a vostè'. La primera emissió tindrà al president de la Generalitat, José Montilla, com a protagonista. Ja s'ha acordat que el segon entrevistat serà el cap de l'oposició, Artur Mas.

Montse Abbad ha reconegut que l'eliminació d'un centenar de treballadors de Sant Cugat, en aplicació de l'expedient de regulació, serà una 'pèrdua important' per al centre de producció. Segons la directora de TVE a Catalunya, aquesta reestructuració obligarà a fer canvis organitzatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.