Els Mossos mantenen obertes diverses línies d'investigació en el 'cas Alsina'


  • Comparteix:

Han passat sis mesos des de l'assassinat de l'empresari

Han passat sis mesos des de l'assassinat de l'empresari

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant l'assassinat de l'empresari de la construcció santcugatenc Joan Alsina quan es compleixen sis mesos de la seva mort. Fonts policials han explicat que encara tenen obertes diferents hipòtesis, tot i que al gener es va descartar el robatori com a principal línia d'investigació. La policia ha negat que Alsina patís l'atac conegut com 'la corbata colombiana', tal com va informar un mitjà municipal.

Ja han passat sis mesos des que una de les filles de Joan Alsina va trobar el cos sense vida a l'interior del seu domicili, situat al carrer de Pahissa, al barri de l'Eixample Sud.

Passat aquest mig any, la investigació continua sota secret de sumari i els Mossos d'Esquadra encara mantenen obertes diverses hipòtesis. No obstant això, els experts policials ja van avançar fa cinc mesos que s'havia descartat el robatori com a mòbil del crim.

La mort d'Alsina, que va ser violenta, no es va produir per arma de foc. La policia científica apuntava al gener l'arma blanca com la probable causant de les ferides mortals. Fonts dels Mossos han descartat que Alsina patís un atac anomenat 'la corbata colombiana', tal com va informar un mitjà local. D'aquesta manera, la policia nega Alsina patís un tall al coll per fer-hi treure la llengua, una tècnica habitual en certs cercles mafiosos.

Joan Alsina, de 51 anys, era propietari, amb tres dels seus germans, de la multinacional catalana Encofrats Alsina, amb seu a Montcada i Reixac, i delegacions a Xile, Itàlia, Rússia i els EUA. Es tracta d'una de les principals empreses del sector, que dóna feina a 600 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.