L'ambulància cedida per Sant Cugat marxa als camps de refugiats sahrauís


  • Comparteix:

L'ambulància cedida per Sant Cugat als campaments de refugiats sahrauís ja està de camí cap a la Daira d'Aargub. El vehicle, que pertany a Ambulàncies Egara, servirà com a connexió entre els campaments i l'hospital de la zona.

El passat mes de maig l'Ajuntament, Ambulàncies Egara i l'Associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) van signar un conveni per cedir una ambulància de la flota de l'empresa Egara als camps de refugiats de la Daira d'Aargub.

Aquest dilluns, el vehicle ha deixat Sant Cugat per posar-se en camí en els propers dies. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Va cap a un magazem. Estem convençuts que els hi farà un molt bon servei. Està en perfectes condicions.


El vehicle, que ja no està en circulació, està en perfectes condicions per donar servei als campaments de refugiats sahrauís. Ho explica el gerent d'Ambulàncies Egara, Maurici Oliver.

Maurici Oliver

Son vehicles que funcionen perfectament que podrien continuar prestant el servei, però que l'Estat fixa en 7 o 8 anys el temps màxim que poden prestar el servei.


L'ambulància, que ja ha sortit de Sant Cugat, s'integrarà dins la caravana solidària cap el Sàhara Occidental. Segons la presidenta d'SCAPS, Neus Bosch, la caravana podria arribar al seu destí a finals de juliol.

Neus Bosch

Aquesta ambulància ha de ser el transport fins l'hospital.


L'Ajuntament, a través de l'1% del pressupost destinat a cooperació i desenvolupament, es fa càrrec de les despeses de trasllat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.