Es crea el Consell Social pel Barri del Monestir-Avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc juntament amb nombroses entitats del Barri del Monestir-Avinguda de Cerdanyola han constituït un Consell Social pel barri. L'objectiu d'aquest nou òrgan és coordinar les diferents iniciatives que es posin en marxa en qualsevol àmbit social.

Aquesta nova iniciativa dóna un pas més en la tasca de dinamitzar la vida d'aquest barri. L'ateneu pretén impulsar la qualitat de vida al barri, la integració del veïnat, la seva participació i el seu compromís en la millora de l'estat de la zona. Segons Ramon Pros, president de l'ateneu santcugatenc, el barri del Monestir-Avinguda de Cerdanyola és un dels que té més habitants però menys serveis.

Ramon Pros

És el barri menys dotat amb equipaments, però té una significació molt important per Sant Cugat


Des del Consell Social es veu un gran futur en el barri i creuen que és qüestió de donar-li impuls. Per aquest motiu, ja s'han fet algunes demandes a les administracions i durant la Festa de Tardor es duran a terme nombroses activitats per donar a conèixer el nou òrgan. Entre elles, Ramon Pros destaca la creació d'una associació de comerciants.

Ramon Pros

Volem que el comerç i la indústria participi del barri


Una vintena d'associacions i entitats del barri, entre les quals hi ha l'associació de veïns, ja s'han adherit a aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.