La residència Sant Rosa se suma a la convocatoria de vaga catalana d'aquest dilluns i dimarts

Societat

Publicat el 3/mar/08 per Cristina Martinez

Els treballadors i treballadores del casal Santa Rosa es concentraran dilluns i dimarts davant les instal·lacions per reclamar la renovació del conveni en l'àmbit català. Les protestes arriben després que no s'hagi aconseguit un acord amb la conselleria d'Acció Social per millorar les condicions de treball i l'equiparació amb altres comunitats.

Entre les queixes els professionals denuncien càrregues de feina excessives, retribucions insuficients, precarietat contractual i poc reconeixement social entre d'altres. A banda de les concentracions davant els llocs de treball, els sindicats UGT i CCOO han fet una crida dilluns a manifestar-se manifestació a Barcelona davant de ACRA.

La presidenta del comitè d'empresa de la residència Santa Rosa, Teresa González explica la situació que viuen les residències actualment.

Teresa Gonzalez


Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els treballadors i treballadores dels centres reclamen les càrregues excessives de feines, retribucions insuficients, poc reconeixemanet social i manca de professionals entre d'altres reclamacions.