Sant Cugat entrega la medalla del Pi d'en Xandri al centenari Alfred Pérez


  • Comparteix:

Alfred Pérez és membre de l'exclusiu club dels santcugatencs centenaris des del 3 de juliol. L'alcalde, Lluís Recoder, li ha fet entrega de la medalla del Pi d'en Xandri en nom de la ciutat en un petit acte amb alguns dels seus familiars.

El nou santcugatenc centenari ha viscut la jornada amb una barreja d'alegria i timidesa durant la celebració i l'entrega de la medalla commemorativa. En l'acte, l'alcalde ha estat acompanyat per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Lluís Recoder s'ha felicitat per que cada cop més hi hagi santcugatencs que arriben als cent anys.

Lluís Recoder

Hem vingut a felicitar el senyor Alfredo Pérez i és un motiu de goig que hi arribi amb bones condicions.


La família d'Alfred Pérez s'ha mostrat molt contenta de poder compartir amb ell aquest centenari. Roser Pérez, la filla gran, ha explicat que una de les claus de la llarga vida del seu pare ha estat haver treballat tota la vida i no perdre la gana.

Roser Pérez

Viu tant perquè menja molt bé. No ha perdut mai la gana.


Alfred Pérez va néixer a Cartagena, però als 3 anys es va traslladar a Barcelona amb la seva família. Des de llavors va viure a la capital, passant temporades a una torre de Valldoreix a partir dels anys 40. Actualment, i des de fa 5 anys, viu a la rambla Ribatallada.

L'homenatjat és un industrial retirat del ram de la tapisseria i la decoració. Una de les passions que encara conserva és la de les partides diàries de dòmino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.