Nens russos gaudeixen d'una estada amb famílies santcugatenques


  • Comparteix:

Una vintena de nens d'orfenats russos gaudeixen d'un mes de vacances a famílies d'acollida santcugatenques. L'objectiu és que els menors coneguin els referents familiars. L'Associació de Famílies Adoptants a Rússia, responsable de l'estada dels nens russos a la nostra ciutat, té previst que els infants puguin repetir l'experiència per Nadal.

Fins el 31 de juliol, 25 nens russos passen uns dies a la nostra ciutat acollits per diferents famílies santcugatenques. Aquest és el tercer any consecutiu que nens provinents d'orfenats russos gaudeixen d'unes vacances a Sant Cugat.

El president de l'Associació de Famílies Adoptants a Rússia, Josep Lluís Esteban, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Josep Lluís Esteban

La idea bàsica és donar als nens una cosa que no tenen als orfenats. Estan molt ben cuidats però els falta l'afecte familiar.


Durant la seva estada a Sant Cugat, els nens gaudiran de diferents activitats. De moment, els 25 nens han pogut conèixer la penya Blaugrana de Sant Cugat i la història de l'equip català, acompanyats per l'Associació de Veïns del Monestir. Ho explica el president de l'associació, José Luis Sánchez.

José Luís Sánchez

Els nens sahrauis van jugar l'altre dia a les pistes de Sant Francesc. Ells no ho han pogut fer i hem optat per ensenyar-los la Penya.


A més, tal com ja van fer els 12 nens sahrauís que també gaudeixen d'una estada a Sant Cugat, l'alcalde, Lluís Recoder, rebrà els 25 nens russos aquest dijous al vespre. També està previst que els nens puguin tornar per Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.