El servei de FGC, interromput entre les Planes i Valldoreix els propers dissabtes


  • Comparteix:

Unes obres a l'estació de la Floresta interrompran el servei dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre les estacions de les Planes i Valldoreix aquest dissabte i el vinent. Els treballs permetran la instal·lació d'uns desviadors per reduir la distància de circulació per via única en cas de incidència.

Les obres començaran a les dues de la matinada d'aquest dissabte i acabaran a les sis de la matinada de diumenge. Aquest horari de treballs es repetirà en el tall de dissabte vinent. Els treballs consisteixen en la instal·lació de dos intercanviadors que permetran passar trens de la via d'ascens a la via de descens en cas d'avaria. Els nous desviadors de la Floresta reduiran la distància dels talls de circulació de qualsevol de les vies durant les incidències.

Ho explica el responsable de premsa de FGC, Francesc Balaguer.

Francesc Balaguer

Es tracta d'escurçar els trams que en aquests moments estan desconnectats per reduir el tram de via única en cas d'avaria.


Durant els dos dies que el servei restarà interromput, FGC ha habilitat un servei d'autobusos entre les estacions afectades amb la mateixa freqüència del pas de combois. El servei d'autobusos està també adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb motiu de les obres a l'estació de la Floresta i per facilitar el servei, també hi haurà restriccions d'accés a l'aparcament de l'estació de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.