3.000 persones s'han descarregat al mòbil el programa de Festa Major


  • Comparteix:

Gairebé 2.800 persones s'han descarregat el programa de la Festa Major mitjançant el sistema 'bluetooth'. El punt de la plaça d'Octavià ha estat el més utilitzat, amb unes 1.500 descàrregues. L'Ajuntament estudia ara oferir aquest servei per difondre altres informacions municipals.

Així ho ha explicat el regidor de Societat de la Informació, Jordi Puigneró, que ha indicat que la iniciativa ha superat les expectatives.

Jordi Puigneró

Aquesta ha estat una experiència pilot. A partir d'ara podem valorar quins altres serveis podem oferir a través d'aquesta tecnologia.


Enguany, el programa de la Festa Major es podia descarregar de manera gratuïta mitjançant el sistema 'bluetooth' per a telèfons mòbils instal·lat per l'Ajuntament. Els punts de descàrrega estaven situats a la plaça d'Octavià, la plaça dels Quatre Cantons i al parc de la Pollancreda.

El programa també es podia aconseguir enviant un missatge de text. Prop de 300 persones han utilitzat aquesta via de descàrrega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.