Seixanta persones ja han passat per la mostra 'Sant Cugat Km 0'


  • Comparteix:

Una seixantena de joves han passat fins ara per la mostra de turisme 'Sant Cugat Km 0'. Els carnets d'alberguista i d'estudiant internacional encapçalen les demandes dels santcugatencs en una exposició que es completa amb diverses xerrades i tallers.

A partir d'aquest dilluns, els visitants podran veure l'exposició 'Turisme solidari i sostenible: un repte per al desenvolupament' que substitueix 'Vents del Sud' que fins ara ha centrat 'Sant Cugat Km 0'. Les dues mostres giren entorn el turisme responsable, que enguany és el tema central de la iniciativa.

Així ho ha destacat la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, durant una visita al Casal de Joves TorreBlanca.

Esther Salat

La mostra l'hem centrat en el turisme responsable, que té a veure amb com podem viatjar amb un treball i una consciència al darrera.


A més de les exposicions, els joves tenen a la seva disposició tota mena d'informació per preparar els seus viatges. La 10a mostra de turisme jove s'allargarà fins al 21 de juliol al Casal de Joves TorreBlanca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.