Els Amics de la Unesco presenten la nova edició de 'L'estat del món'


  • Comparteix:

Més de 450 alumnes de secundària de diversos instituts de la ciutat han assistit a la presentació de la nova edició del llibre 'L'estat del Món', que publiquen els Amics de la Unesco. L'acte, que s'està celebrant al Centre Cultural, té l'objectiu d'orientar els joves sobre quina és la situació real del planeta.

Aquesta Jornada Escolar porta el lema 'Tots som iguals en una terra que ens pertany a tots'.
Els Amics de la UNESCO organitzen un any més aquesta iniciativa, en la qual estan participant els alumnes de 16 i 17 anys de l'Arnau CADELL, Angeleta Ferrer, Avenç i leonardo Da Vinci.

L'acte presenta la publicació 'l'Estat del Món 2002' del prestigiós Wordwatch Institute. Aquest llibre analitza l'evolució dels indicadors ambientals i socials per fer una valoració de la situació mundial. La presidenta dels Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, ens dóna més detalls d'aquest llibre:

Montserrat Rumbau



La presentació compta amb la presència del catedràtic de Biologia Evolutiva de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume BER-TRAN-PETIT i el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

La jornada es completarà amb el passi de la pel·lícula 'Una classe dividida' del Centre de Recursos per la Pau i l'Associació pels Drets Humans. Aquesta diada compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'empresa Èxit. Rumbau ha comentat quin és el paper què juguen els joves en aquestes trobades:

Montserrat Rumbau



El llibre "L'estat del món" es pot consultar a les biblioteques dels centres educatius, a la Biblioteca del Mil·lenari i està a la venda en les llibreries habituals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.