S'amplia la temporada de caça del senglar per frenar-ne la proliferació


  • Comparteix:

El període de caça de senglars es torna a ampliar al Parc de Collserola, a causa de l'excessiva proliferació d'aquest animal. La densitat a Collserola és de 3,5 exemplars per cada 100 hectàrees.

El cap de l'àrea de Caça de Cinegètica del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Ricard Casanovas, no dubta de qualificar d'elevada la densitat de porcs senglars a Collserola.

La nova temporada de caça del porc senglar tornarà a ser més llarga de l'habitual. Començarà al setembre i s'acabarà a l'abril, per frenar la densitat de població d'aquests animals. Les raons per les quals el nombre de senglars es manté estable són que no té depredadors, que és un animal de fàcil adaptació al medi i a més les pluges abundants de la primavera li permeten gaudir ara per ara d'un bosc ric en aliment com, per exemple, glans, bolets i insectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.