La Unipau fa una crida a les accions individuals per aconseguir la pau


  • Comparteix:

El periodista Àlex Masllorens ha destacat la importància de potenciar les accions individuals per aconseguir una societat més pacífica. En la conferència de cloenda de la 22a edició del curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Masllorens ha analitzat diversos factors que distorsionen la pau individual.

Masllorens també ha afegit que la manca de temps, el poc espai de reflexió i la precarietat de l'habitatge són factors que distorsionen la pau interior. Segons el periodista, aquests elements provoquen que es propaguin els comportaments violents a la societat.

Escoltem Masllorens.

Àlex Masllorens

Amb les dificultats que tenim per disposar de temps, d'espai de reflexió i d'un habitatge digne, es fa que sigui molt difícil que les persones tinguin pau interior.


La jornada d'aquest dimecres s'ha destinat a les conclusions, que s'han aplegat en una conferència a càrrec del periodista i historiador José Maria Perceval . Al llarg dels sis dies, el Curs d'Estiu ha acollit més de 20 activitats, amb una mitjana de 60 assistents per activitat, que ha deixat una sensació molt positiva entre l'organització.

Neus Sotomayor és directora de la Unipau.

Neus Sotomayor

Ha anat força bé. El nivell dels ponents ha estat molt alt, les conferències han estat força enriquidores i la participació ha estat molt alta.


Un concert i un vermut de comiat han estat els darrers actes de la 22a edició del seminari d'estiu de la Unipau.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.