L'Arnau Cadell convoca un concurs per l'anagrama dels seus 25 anys


  • Comparteix:

L'Institut Arnau Cadell ha convocat un concurs de dibuix i cartells per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la seva creació. La nova imatge del centre i el logotip d'aquesta celebració s'escolliran dels treballs que resultin guanyadors.

L'Associació de Mares i Pares puntuaran els treballs dels alumnes presentats per celebrar l'aniversari de l'Institut Arnau Cadell, i formaran part d'una exposició que tindrà lloc el setze de desembre.

Del concurs de dibuix sorgirà el nou logotip del centre. Per a participar en aquest certamen caldrà complir uns requisits que ens explica la Coordinadora Pedagògica del Centre, Anna Maria Estrach:

Ana Maria Estrach

Hem de realitzar un logotip amb una petita icona i un text de l'Arnau Cadell


Els treballs presentats al concurs de cartells hauran de tenir, en canvi, un format diferent. Entre les obres presentades es triarà la que representarà a l'escola anunciant l'aniversari:

Ana Maria Estrach

Com que nosaltres volem fer difusió del vint-i-cinquè aniversari hem de començar a enviar papers a pares i alumnes


Alumnes actuals i ex-alumnes poden presentar els seus treballs fins el deu de desembre. Els guanyadors es donaran a conèixer el dinou del mateix mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.