Dèficit de taxis a Sant Cugat durant les matinades dels caps de setmana


  • Comparteix:

Sant Cugat pateix un dèficit de taxis durants les nits i les matinades del cap de setmana. Ho ha denunciat el responsable de l'Associació Ràdio Taxi de Sant Cugat, Pep Roldán, que ha afegit que, tot i que el servei s'ofereix tot el dia, hi ha hores on l'espera és d'uns 45 minuts.

Sant Cugat té un taxi per cada mil habitants. Una xifra que està molt lluny de la ràtio de 3,7 taxis per cada miler de ciutadans que recomana l'Institut Metropolità de Taxi.

L'Associació de Ràdio Taxi Sant Cugat considera que, tot i que el servei que és dóna a la nostra ciutat és positiu, hi ha una manca de taxis en franges de matinada dels caps de setmana.

El responsable d'aquesta associació santcugatenca, Pep Roldán, ha explicat al magazín '25 graus' d'aquesta emissora que hi ha hores on els usuaris s'han d'esperar fins a 45 minuts.

Pep Roldán

Depèn del dia i de l'hora pot haver-hi una espera de 45 minuts. Normalment no és més i sempre intentem que sigui menys.


Molt diferent és l'opinió que tenen des de l'Institut Metropolità del Taxi. El gerent de l'entitat, Miquel Àngel Martín, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que la ràtio de taxis a la ciutat és la correcta i el servei que es dóna també.

Miquel Àngel Martín

El servei que es dóna a Sant Cugat és molt correcte. La ràtio que hi ha de taxis és bona i no ens plantegem donar més llicències.


L'Associació de Ràdio Taxi Sant Cugat fa una crida a l'Ajuntament perquè incrementi el transport públic les nits dels divendres i dissabtes. En aquest sentit, l'entitat santcugatenca ha apuntat que un bus nocturn que connecti les zones d'oci a la matinada seria una bona solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.