Els Mossos intensifiquen la vigilància a les urbanitzacions a l'agost

Societat

Publicat el 27/jul/07 per Mar Castro

Els Mossos d'Esquadra han començat a intensificar la vigilància a les urbanitzacions i a les zones aïllades de la ciutat per reduir els robatoris a les llars santcugatenques. Activar sempre el sistema d'alarma o encarregar a un veí que reculli la correspondència són alguns dels consells que es donen des del cos policial per evitar ensurts durant les vacances d'estiu.

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Rafael Puche, ha explicat que, tot i que a Sant Cugat la vigilància a urbanitzacions i zones aïllades és molt present durant tot l'any, a l'estiu s'intensifica. Així ho ha dit al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

Rafael Puche

Des que ja preveiem que persones de Sant Cugat marxen de vacances, ja intensifiquem la vigilància.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puche ha explicat que és contraprudent tancar al cent per cent totes les persianes de les cases perquè es donen més pistes del fet que la família està de vacances. Per a l'inspector en cap, el més recomanable per minvar els robatoris a les llars és comptar amb alguna persona de confiança que estigui pendent de la casa.

Rafael Puche

El més interessant és que, si tenim alguna persona de confiança que ens pugui agafar el correu o obrir les finestres, és molt positiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Rafael Puche ha explicat que des que el cos policial català va començar a treballar a Sant Cugat, fa nou mesos, els robatoris a les cases s'han reduït considerablement.