El magazín '25 graus' segueix a l'agost amb Joan Vallvé


  • Comparteix:

El magazín d'estiu '25 graus' segueix durant el mes d'agost amb Joan Vallvé al capdavant del programa. L'espai seguirà amb l'objectiu d'informar i entretenir l'audiència a través de la participació ciutadana. L'horari del '25 graus' es manté a la franja de les nou a les dotze del migidia.

Ràdio Sant Cugat manté a l'agost el lema 'A l'estiu tota cuca viu' per oferir una programació dinàmica, fresca en què predomina l'actualitat. La selecció de musica d'actualitat i l'aposta pels continguts a la franja matinal de dilluns a diumenge segueixen caracteritzant la programació d'agost.

El presentador del magazín '25 graus' a l'agost, Joan Vallvé, destaca la continuïtat del programa.

Joan Vallvé

És programa de continuïtat. Només tindrem alguna variació en alguns espais. Continuarem amb informació, entreteniment i música.


El programa més veterà de Ràdio Sant Cugat 'Roda d'Amics' seguirà els diumenges de deu a dues amb Josep Maria Elvira. La programació d'estiu s'allargarà fins a mitjans de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.