L'Ajuntament ampliarà la recollida del residu llenyós a la resta de districtes


  • Comparteix:

L'Ajuntament pretén ampliar l'experiència dels residus llenyosos a Mira-sol a la resta de districtes. L'iniciativa constisteix en facilitar bosses de recollida als veïns per aquest tipus de residu verd.

Després d'un estudi, l'Ajuntament va constatar que Mira-sol abocava grans quantitats de brossa procedent de la poda. Ara els veïns tenen a la seva disposició unes bosses que facilita l'Ajuntament per abocar-hi la part llenyosa del residu verd mentre que la resta s'aboca a la brossa orgànica.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica aquesta experiència que ara es podria extendre a la resta de districtes.

Cristina Paraira

Tothom té el seu sac, estan numerats i es fa la recollida cada dilluns. Com això ha funcionat molt bé la idea és ampliar-ho a la Floresta, les Planes i Valldoreix.


Aquesta actuació a Mira-sol ha anat acompanyada de l'augment en 50 punts més de recollida de brossa orgànica al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.