El Síndic de Greuges ha atès 31 casos en gairebé dos mesos


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, ha obert 31 expedients de tipologies diverses durant els quasi dos mesos de funcionament de l'oficina. Clavell valora de forma molt positiva la feina duta a terme durant aquest temps, tot i que reconeix que encara falta donar-se a conèixer entre la ciutadania.

Clavell s'ha mostrat molt satisfet de la tasca que ha fet l'Oficina del Síndic gairebé dos mesos després de la seva posada en marxa.

Clavell ha valorat la feina duta a terme durant aquest temps de funcionament. Són declaracions al magazín '25 graus'.

Jaume Clavell

Estic molt satisfet, hem treballat força i hem obert 31 expedients. Molts d'aquests ja han estat resolts.


Dels 31 expedients oberts, la tipologia és molt variada. Clavell destaca alguns dels casos més nombrosos que s'han atès a l'Oficina del Síndic.

Jaume Clavell

Nou de les queixes que hem rebut estan relacionades amb el territori, referent a serveis socials hem rebut un cas i de seguretat ciutadana en tenim 10.


Les altres queixes que ha rebut el Síndic són quatre casos referents als tributs, dues consultes en relació amb el padró d'habitants, dues queixes sobre Promusa i dos casos provinents de l'EMD de Valldoreix, un de territori i un de convivència ciutadana.

Clavell ha destacat que un dels objectius que ha de consolidar l'Oficina del Síndic de Greuges de Sant Cugat és donar a conèixer a tota la ciutadania aquesta figura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.