L'Oficina de Turisme respon 533 consultes al juliol


  • Comparteix:

L'Oficina de Turisme ha rebut un total de 533 consultes al juliol. Principalment són consultes de santcugatencs que s'interessen per les visites i rutes de la ciutat.

Sis de cada 10 visites a la Oficina de Turisme Municipal són de santcugatencs. Al juliol, el servei ha registrat més de 500 consultes sobre qüestions com informació general de la ciutat i el plànol, l'agenda d'activitats culturals, els transports i els espais més emblemàtics de la ciutat.

Els turistes que visiten la nostra ciutat i demanen informació prodeixen principalment de Catalunya, amb 86 consultes, i de l'Estat espanyol, amb 30 de les peticions. Països com França, amb 30 consultes, Anglaterra, amb 16, Alemanya, amb nou, i Itàlia, amb sis, s'interessen especialment per l'allotjament i els llocs d'interès de Sant Cugat.

El 82% de les consultes registrades s'han produït al mateix taulell d'informació ubicat a la plaça d'Octavià, seguit del telèfon que representa el 13% de les peticions. Altres mitjans per demanar informació són l'e-mail i el fax.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.