Els Mossos recomanen extremar les mesures de seguretat durant les vacances


  • Comparteix:

Procurar que els accessos a les llars reuneixin unes mínimes condicions de seguretat, canviar el pany de les portes en cas de pèrdua de claus i evitar difondre que estareu absents els caps de setmana o per vacances. Aquestes són algunes de les mesures de seguretat que recomanen els Mossos d'Esquadra per evitar robatoris als domicilis durant l'època de vacances.

Durant les vacances d'estiu el nombre de robatoris a domicilis i vehicles s'accentua. L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Rafael Puche, ha explicat que, tot i que a Sant Cugat la vigilància a urbanitzacions i zones aïllades és molt present durant tot l'any, a l'estiu s'intensifica. Així ho ha dit al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

Rafael Puche

Des que ja preveiem que persones de Sant Cugat marxen de vacances, ja intensifiquem la vigilància.


Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra recomanen tot un seguit de mesures de seguretat al domicili per evitar robatoris. Algunes de les més rellevants són assegurar unes mínimes de condicions de seguretat als habitatges amb portes blindades, reixes i sistemes d'alarmes o tancar la porta de casa encara que sigui només per una estona.

Per a l'inspector en cap, el més recomanable per minvar els robatoris a les llars és comptar amb alguna persona de confiança que estigui pendent de la casa.

Rafael Puche

El més interessant és que, si tenim alguna persona de confiança que ens pugui agafar el correu o obrir les finestres, és molt positiu.


Els Mossos recomanen també tenir una especial cura dels cotxes sobretot amb els GPS i recomanen treure el navegador per no donar-ne cap indici.

Els agents també demanen que en cas de robatori al domicili o vehicles es denunciï i es faci una relació de tots els objectes de valor que han estat robats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.