Una noia santcugatenca mor ofegada en una platja d'Almeria


  • Comparteix:

Platja de Los Muertos de Carboneras (Almeria)

Platja de Los Muertos de Carboneras (Almeria)

Familiars, amics i autoritats han assistit aquest dilluns a la missa funeral per la jove santcugatenca que va morir ofegada aquest divendres en una platja d'Almeria. Els fets van succeir a dos quarts de set de la tarda quan alguns banyistes van advertir que hi havia tres noies que no podien sortir de l'aigua. Malgrat els esforços dels serveis d'emergència no van poder fer res per una d'elles que va morir a l'acte.

La jove de 20 anys i veïna de Sant Cugat havia arribat el mateix divendres a Almeria amb dues amigues per passar-hi uns dies de vacances. Les dues companyes van voler prendre un bany i en veure que no podien sortir la noia va provar de treure-les.

Els serveis d'emergència les van treure de l'aigua però no van poder fer res per salvar la noia que va morir a l'acte. Segons la primera investigació dels fets les joves es trobaven en una zona de difícil accés, on van arribar empeses pel fort onatge i nedàven dins un remolí del que no podien sortir.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.