Normalitat a Correus durant els mesos d'estiu


  • Comparteix:

Correus assegura que el servei està funcionant amb normalitat a la nostra ciutat durant els mesos d'estiu. Des de l'ens postal afirmen que aquest any s'han evitat els conflictes de l'any passat, quan es van acumular fins a 300.000 objectes postals sense repartir a Sant Cugat.

La nostra ciutat va viure l'estiu passat el col·lapse del servei de Correus. El repartiment dels objectes postals va patir deficiències greus, i els sindicats CGT i UGT van atribuir els problemes a la falta de personal. Les dues organitzacions sindicals van criticar la gestió de l'empresa pública, acusant-la de no haver buscat substituts als treballadors que eren de vacances.

Segons Vicenç Ibáñez, cap de comunicació de Correus a Catalunya, els sindicats van emetre les crítiques amb interessos propis i això va perjudicar el funcionament intern de l'empresa. Ibáñez creu que la clau perquè enguany no s'hagin repetit els problemes de l'any passat és que l'ambient de treball és molt més positiu. Escoltem Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

La principal diferència respecte a l'any passat és que el clima laboral i sindical està més tranquil.


L'empresa pública ja havia provocat polèmica quan va retirar el català de la seva retolació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.