Egarsat preveu 215 milions de beneficis pel 2007


  • Comparteix:

La mutua Egarsat amb seu a Sant Cugat espera facturar 225 milions d'euros al 2007. L'empresa que es va crear a principis d'any a partir de la fussió entre Mútua Egara de Terrassa i SAT de Sabadell fa un balanç molt positiu dels primers mesos de funcionament que els han permès consolidar-se al mercat.

La companyia ha crescut durant els seus primers 7 mesos de funcionament i per això els responsables d'Egarsat esperen incrementar els beneficis que Mútua Egara i SAT obtenien per separat i que al 2006 van arribar als 210 milions d'euros.

El cap de relacions externes d'Egarsat, Pere Arch s'ha mostrat molt satisfet dels resultats que ha donat la fusió. Són declaracions al magazin '25 graus'.

Pere Arch

Hem marcat el 2007 per acabar de consolidar i la veritat és que ha anat més ràpid del que pensàvem.


Les dues companyies es van fusionar a principis d'any i van escollir la nostra ciutat per situar-hi la seu per la proximitat i la fàcil connexió amb Terrassa i Sabadell així com pel desenvolupament econòmic i industrial de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.