Recoder exigeix l'eliminació de les torres d'alta tensió de Valldoreix abans del proper febrer


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder exigeix l'eliminació de les torres d'alta tensió de Valldoreix a Red Eléctrica de España. Segons Recoder, l'Ajuntament ja ha complert la seva part del conveni, que estipulava la cessió d'un terreny municipal per l'ubicació d'una subestació que permetés reforçar la xarxa i fer així el desviament de la linia elèctrica de les torres.

En el conveni, signat al febrer de 2006 entre Red Eléctrica, el departament d'Indústria de la Generalitat, l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat, el consistori es comprometia a facilitar a l'empresa un terreny de 5.000 metres quadrats per la construcció d'una subestació, que des de fa prop de tres setmanes ja està donant servei a la ciutat. A canvi, es va acordar l'eliminació de les torres d'alta tensió.

Davant aquesta situació, Recoder ha exigit a les empreses Red Electrica i Fecsa-Endesa que compleixin la seva part del conveni i que en els propers mesos encetin el desmantellament de les torres d'alta tensió que creuen el paisatge urbà de Valldoreix.

Lluís Recoder

Hem fet la nostra feina. Ara Fesca-Endesa i Red Eléctrica han de fer fora les linies d'alta tensió.


El conveni estipula l'execució de les obres d'eliminació de les torres en un termini de 24 mesos, que finalitzarien al febrer de 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.