Víctor Alexandre: 'Xirinacs era com una pedra a la sabata per alguns polítics'


  • Comparteix:

Victor Alexandre assisteix als funerals i l'homenatge a Lluís Maria Xirinacs que ha aplegat prop de 3.000 persones a l'església de Santa Maria del Mar de Barcelona aquest dijous. Alexandre ha destacat la figura de Xirinacs i la seva força a l'hora de defensar els drets nacionals de Catalunya.

3.000 persones s'han aplegat aquest dijous en l'últim adéu a Lluís Maria Xirinas en un acte que ha acabat amb forts aplaudiments durant prop de 20 minuts en la seva memòria. Després del funeral a la basílica centenars de persones han seguit l'homenatge al Fossar de les Moreres.

Víctor Alexandre que ha llegit un manifest, ha destacat la figura de l'exsenador, escriptor i sacerdot. Són declaracions al magazin '25 graus'.

Víctor Alexandre

Persones com Xirinacs són profundament incòmodes per a la classe política. Era una persona que defensava els drets del seu país de forma humil.


Malgrat l'emotivitat de l'acte, Alexandre a destacat la manca d'organització de la cerimònia.

Recordem que Xirinacs va ser trobat mort dissabte passat en una zona boscosa d'Ogassa, al Ripollès. L'última aparició pública de Xirinacs a la nostra ciutat va ser al 2002 en un acte dels Maulets.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.