Creu Roja fa una crida per l'ajuda als damnificats del Perú


  • Comparteix:

Creu Roja es movilitza per ajudar les víctimes del terretrèmol al Perú. Des de la delegació de Sant Cugat-Rubí fan una crida als santugatencs a participar amb petites aportacions econòmiques que permetran adquirir el material necessàri a la zona afectada

Les aportacions es poden fer envian un missatge de mòbil amb el text CR al 5280 els clients de Vodafone i CRUZ 63 al 400 els clients de Movistar. Aquesta col·laboració també es pot fer a través de la pàgina web www.cruzroja.es on s'hi detalla tota la informació , amb ingés bancari a diverses entitats o si es prefereix amb targeta trucant al telèfon 902 22 22 92.

Des de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, el seu vicepresident, Enric Martínez ha destacat la importància d'aquestes ajudes i ha explicat perquè finalment han decidit optar per les aportacions econòmiques.

Enric Martínez

Enviar diners té un gran aventatge; ho pots enviar al moment, ho pots destinar al que calgui en cada moment i allà amb 30 euros pots fer el doble que aquí.


Recordem que la costa peruana es va veure afectada el passat dimecres per un terratrèmol de 7'9 graus a l'escala de Richter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.