Jordi Puigneró visita els estudiants santcugatencs de la UCE


  • Comparteix:

El regidor de Comunicació i la Societat de la Informació, Jordi Puigneró ha destacat la importància de 'reforçar la identitat del país' amb iniciatives com La Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Puigneró ha visitat els alumnes santcugatencs que participen en la 29a edició de l'estada que un any més s'ha celebrat a Prada de Conflent.

Malgrat que Puigneró ja havia assistit en altres ocasions a la Universitat Catalana d'Estiu, enguany ha decidit fer una visita als estudiants santcugatencs entre els que es trobava la jove Gemma Pellisa que ha rebut una beca de l'Ajuntament de Sant Cugat. Puigneró ha manifestat la seva satisfacció per la renovació del conveni de col·laboració amb l'UCE perquè aquesta és una bona oportunitat i serveix per 'reforçar la identitat del país.

Jordi Puigneró ha destacat els valors que impulsa la Universitat Catalana d'Estiu.

Jordi Puigneró

Aquest any la Universitat estava més plena que mai. És una Universitat que projecta una valors en clau nacional i que són important per reforçar la identitat del nostre país.


Recordem que enguany l'Ajuntament ha ofertat tres beques de 200 euros però només se n'ha cobert una. La quantitat restant s'ha aportat conjuntament amb els 400 euros que estipulava el conveni i que fan que la col·laboració arribi als 1000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.