Una delegació municipal i comercial coneixerà l’experiència del pla de mobilitat de Sant Sebastian


  • Comparteix:

La capital guipuscoana rep la delegació santcugatenca

La capital guipuscoana rep la delegació santcugatenca

Una delegació municipal i comercial, encapçalada per l’alcalde i la presidenta de Sant Cugat Comerç, coneixerà aquest matí l’experiència de la ciutat de Sant Sebastian en l’àmbit de la mobilitat i el seu impacte en el sector comercial. La visita d’aquesta delegació, que serà rebuda per l’alcalde Odón Elorza, s’emmarca en el Pla de Dinamització del Centre.

L’alcalde, acompanyat dels regidors de Comerç i Movilitat, juntament amb 17 comerciants de la ciutat, coneixeran de prop les actuacions de l’Ajuntament de Sant Sebastian en la mobilitat del centre urbà i com aquestes polítiques han afavorit el teixit comercial de Donosti.

L’agenda d’actes començarà a dos quarts d’onze, quan els rebrà el regidor de Mobilitat, Ernesto Gasco i el de Desenvolupament Econòmic i Comerç, Enrique Ramos.

A les 8 de la tarda, l’alcalde de San Sebastian, el socialista Odón Elorza rebrà la comitiva santcugatenca a l’Ajuntament i es farà una visita comentada dels eixos de vianants de la zona comercial de la ciutat.

Recordem que aquesta visita s’emmarca en el Pla de Dinamització del Comerç que impulsen, conjuntament, l’Ajuntament de Sant Cugat, la Generalitat i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

La visita, que s’allargarà fins dimarts, servirà per conèixer com la ciutat de Sant Sebastian ha aplicat la vianantització del centre i com aquestes actuacions -que s’estan aplicant també a Sant Cugat- han ajudat a crear una gran artèria de vianants que ha repercutit en la millora del comerç urbà.


Moments abans de fer aquesta visita, Lluís Recoder ha explicat per què s'ha escollit la ciutat de Sant Sebastiàn.



El viatge pretén analitzar els resultats de la política de mobilitat en l'activitat dels comerciants de la ciutat. Així, per exemple es volen conèixer les millores urbanes experimentades a Sant Sebastian després de la vianantització del centre i la seva repercussió en l'activitat comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.