El Casal de Joves TorreBlanca prepara l'inici de temporada


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca celebra dissabte vinent la inauguració oficial de La Cafeta, el bar de l'espai juvenil. A mitjans de mes, sortirà al carrer el nou programa d'activitats per al primer trimestre del curs.

La Cafeta va entrar en funcionament abans de l'estiu, però els responsables de l'espai volen inaugurar-lo oficialment per donar-lo a conèixer a la població.

A part de l'estrena del bar, el Casal ja ha anunciat altres activitats d'aquest mes. El divendres 21, es projectarà el curt 'Desig en ment, poder en mà', rodat pels alumnes del curs d'estiu de cinema. Una setmana més tard, tindrà lloc la pintada del mural guanyador del primer concurs i taller obert de grafiti.

El coodinador del Casal, Joan Carles Busquets, assegura que la programació del primer trimestre serà completa, tot i no avançar-ne més continguts.

Joan Carles Busquets

No puc avançar-ne els continguts, però serà una programació completa.


El Casal també ha organitzat per al segon dimarts d'octubre un fòrum perquè els usuaris facin propostes per a l'espai juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.