L'AJSC inicia la segona part de la campanya 'Les joves a Sant Cugat no tenim futur'


  • Comparteix:

Un mural en una paret d'obra d'un edifici en construcció i la convocatòria d'un concurs de fotografia crítica són els primers actes de la segona part de la campanya de l'AJSC 'Les joves no tenim futur a Sant Cugat'. Altres iniciatives que es faran durant aquesta segona fase de la campanya són diferents tallers i xerrades sobre la ràdio lliure i la premsa de contrainformació, entre d'altres.

La realització del mural s'emmarca també en la campanya nacional de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), 'Ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori'. L'AJSC ha escollit l'emplaçament del mural argumentant que 'l'edifici de ben segur escaparà a les possibilitats de la majoria dels joves de la ciutat'.

D'altra banda, el concurs de fotografia girarà en torn a tres eixos temàtics de la campanya com són: el dret a l'habitatge digne, la precarietat laboral i la falta d'oci popular i de qualitat. Escoltem al portaveu de l'AJSC, Marçal Pla, parlant sobre la temàtica del concurs.

Marçal Pla

Volem que siguin fotografies crítiques al voltant dels tres eixos de la campanya que són el dret a l'habitatge, la precarietat laboral i i la falta d'oci assequible i de qualitat.


El concurs finalitzarà el mes de desembre amb una exposició de totes les fotografies participants. La fotografia guanyadora s'escollirà amb un sistema de votació encara per determinar. Per atots els que vulguin començar a enviar les seves fotografies, l'AJSC ha habilitat el correu electrònic concursfotodenuncia@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.