La protesta per la Llei de Barris centra l'inici de la Festa Major a Les Planes


  • Comparteix:

Les Planes reivindica la Llei de Barris en l'inici de la seva Festa Major. Els veïns han aprofitat les activitats d'aquest divendres per lluir samarretes demanant aquestes ajudes a la Generalitat i fer palès el seu malestar. Precisament l'encarregada de fer el pregó d'enguany, la farmacèutica del barri, Montse Serres, ha destacat la unitat dels veïns i ha demanat més suport de les administracions.

'Les Planes sense llei de barris = St Kgat'. Aquest és el missatge que han lluït enguany els membres de la comissió de festes de Les Planes en unes samarretes que han elaborat com a protesta per la denegació, per tercera vegada, d'aquestes ajudes. Un missatge que també ha destacat la pregonera d'enguany, la farmacèutica, Montse Serres. Serres, que porta 20 anys al barri ha demanat als veïns que mantinguin la unió que els caracteritza.

Montse Serres

No perdin mai l'aire de Les Planes, participin i demanin a l'administració que s'enrecordi de nosaltres.


L'alcalde, Lluís Recoder, que també ha fet un petit parlament, ha destacat el caràcter de 'poble' de Les Planes. D'altra banda ha volgut donar el seu suport als veïns i s'ha compromès en tornar-ho a intentar.

Lluís Recoder

No vull fer valoracions de perquè no s'ha concedit però els que ho van decidir haurien de venir aquí i mirar els veïns als ulls i dir-los que no mereixen la Llei de Barris.


La tradicional missa, una cercavila amb els gegants i la banda de Les Planes i el pregó han donat el tret de sortida a unes festes que s'allargaran fins el proper dimarts, 11 de setembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.