Satisfacció pels primers dies de la Festa Major de les Planes


  • Comparteix:

Després dels actes del cap de setmana, la festa de les Planes no s'atura i continua aquest dilluns amb activitats infantils a la tarda i sopar i ball per la gent gran a la nit. Dimarts la festa acabarà amb el desè concurs de carros sense motor i un gran dinar a base de paella, que faran els mateixos veïns.

La festa va començar divendres amb el tradicional pregó, que enguany va anar a càrrec de la farmacèutica del districte, Montse Serres. Serres, que porta 20 anys a les Planes va voler demanar als veïns que continuïn amb la unitat que sempre ha caracteritzat el barri.

Montse Serres

No perdin mai l'aire de Les Planes, participin i demanin a l'administració que s'enrecordi de nosaltres.


Tant en el pregó com durant els actes de divendres des de la Comissió de Festes van voler manifestar el seu rebuig perquè les ajudes de la Llei de Barris els hagin estat denegades un cop més. Malgrat tot, els veïns han gaudit com sempre d'activitats tradicionals com la missa, els jocs infantils i els tradicionals partits de solters contra casats. Des de la Comissió de festes, Begoña Paradeda, s'ha mostrat molt satisfeta dels primers dies de Festa Major.

Begoña Paradeda

El temps ens ha acompanyat i ha anat prou bé. L'espectacle de varietés va anar molt bé, hi ha activitats que costa més però els que som ho passem bé.


Les activitats s'allargaran fins demà 11 de setembre i acabaran amb una arrossada popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.