Un sancugatenc corona tots els tresmils del Pirineu en menys d'un any


  • Comparteix:

El jove alpinista santcugatenc Víctor Grau ha aconseguit pujar a tots els cims de més de 3.000 metres del Pirineu en menys d'un any, i en solitari. Es tracta d'un rècord que ha pogut aconseguir repartint els 213 pics en 31 jornades, la majoria d'elles durant el passat mes de juliol.

Víctor Grau i Serrat, de 29 anys, afiliat al Club Muntanyenc de Sant Cugat, va començar aquesta sèrie d'ascensions el dia 1 de setembre de 2006, i el passat 29 d'agost va aconseguir coronar l'últim dels 213 tresmils del Pirineu.

Es tracta d'un seguit d'expedicions que inclou itineraris considerats de dificultat com les crestes de Salenques, Llosás, Cregueña i Costérillou, les agulles de Lézat o l'aresta dels Tres Consellers. A més, per aconseguir-ho cal deixar de banda la polèmica sobre quants i quins són els pics més alts del Pirineu, que des de sempre ha planat sobre aquesta serralada, una polèmica que l'alpinista santcugatenc considera 'estèril'.

La relació detallada de totes les jornades, així com explicacions i fotografies de les rutes, es poden trobar a la seva pàgina web, victorgrau.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.